Program:Cultura si educatie
Client:Universitatea Transilvania Brasov
Stadiu:In constructie
Locatie:str. Iuliu Maniu nr. 41 A, municipiul Brasov, judetul Brasov
S sit:9.359 mp
S desfasurata:8.136,8 mp
Echipa:Bogdan Lupescu, Mara Pachide-Taric, Nicolae Taric
Colaboratori:Rozini Srl, M.C. General Cosntruct Alfa
Descriere:Se propune de catre beneficiar realizarea unui imobil reprezentativ pentru zona supercentrala a municipiului Braov având destinația de CAMIN STUDENTESC al Universitatii Transilvania Brasov.
 Cladirea proiectata contine functiuni majore: cazarea studentilor pe nivele ce include si spatii comune de servire a mesei, holuri, la parter spatiu de primire , spatii comune conexe si tehnice, cat si 2 subsoluridedicate parcarilor, spatiu necesar protectiei civile (adapost) si spatii tehnice.
Subsolurile (S1 si S2) sunt proiectate pentru gararea a 38 autoturisme in total (cu acces prin rampa dublu sens din str. Mihai Viteazul -la fel ca in PUD aprobat cat si ca in SF);
Capacitatea caminului (spatii distribuite de la Parter si etaje 1-4, 5 retras, 6 retras) este de 103 camere de cate 2 locuri, total 206 locuri; parterul este destinat in principal spatiilor de primire si comune, cabinetului medical, zonei administrative si cazarea persoanelor cu dizabilitati).
Caminul va fi dotat cu lift de persoane (capacitate 10pers.) amplasat in cadrul nodului principal de circulatie      (liftul va avea 9 statii, de la S1 la etaj 6retras);