print

 NicolaeTaric

Nicolae Taric, membru fondator al Ordinului Arhitectilor din Romania - organizatia profesionala a arhitectilor - si membru permanent in Consiliul National, locuieste si isi desfasoara activitatea in Brasov, Romania. Este totodata membru activ al Registrului Urbanistilor Romani si al Uniunii Arhitectilor din Romania.


Promoveaza constant arhitectura de calitate, participa in dezbaterile de specialitate, la expozitii si in concursuri de proiectare.


Dupa ce a absolvit, in 1976, Universitatea "Ion Mincu" din Bucuresti, a lucrat ca arhitect-sef la Institutul de Proiectare Brasov, din 1982 pana in 1991. Dupa schimbarea de regim politic, in 1990 a infiintat ADA Agentia de Arhitectura si Design care, in cativa ani, a devenit unul dintre cele mai
mari birouri de proiectare din regiune, semnand proiecte de la sedii de banca, cladiri de birouri, sedii de productie si cercetare, pana la hoteluri si cladiri de locuinte, multe dintre ele fiind premiate in concursuri locale si nationale. Intre timp a urmat sesiuni de specializare in Franta si Statele Unite ale Americii, dobandind expertiza profesionala in managementul investitiilor publice, in optimizare de costuri si timp in constructii etc.
 
In perioada 2006 - 2014 a fost presedintele filialei Brasov-Covasna-Harghita a Ordinului Arhitectilor din Romania.

© 2011-2022 Adastudio. Toate drepturile rezervate.